Boekbinderij | Workshops | Vrij werk – Yvonne van Almaren

Ambachtelijk gemaakt

Bewaar de Herinnering maakt op ambachtelijke wijze herinneringsboeken en -mappen voor bedrijven en particulieren. Gemaakt van mooie materialen zoals linnen, speciaal papier of papier, stof of leer bedrukt met een ecoprint. Naar wens geleverd met een bijpassende doos.

Daarnaast werken we graag in opdracht. We denken graag met u mee om een mooi product voor uw herinneringen te maken.

Over Yvonne

Na jarenlang webdesigner geweest te zijn ontstond de behoefte om meer met m’n handen en creatief bezig te zijn. Ik heb me bekwaamd in het boekbinden en ecoprinten. De 2 combineer ik graag in bijzondere boeken en dozen met een unieke ecoprint, De natuur is mijn inspiratiebron. Als kind struinde ik graag door de weilanden en velden. Later met m’n paard lange tochten maken.

VRIJ WERK

Al lang was er de behoefte om vrij werk te maken met dat gegeven in m’n achterhoofd: de beleving die ik als kind had in de natuur. Sinds kort maak ik van de restjes ecoprint en andere natuurlijke materialen collages. Verrassende combinaties – een hele ontdekkingsreis.