Beeldenmakerij Renee Beekmans

Er zijn adembenemend mooie verhalen. Lieve, grappige maar ook verdrietige verhalen. Wanneer vertel je me jouw verhaal?

Renée maakt in haar atelier levensechte beelden d.m.v. lifecasting en boetseren. Met de techniek lifecasting maak ik een exacte weergave van een lichaamsdeel b.v. handen, voeten, gezicht, torso, een bosje kusjes, familie handen bij elkaar e.d.

Dit is een methode die de grote meesters al gebruikten als studie. Met het evt. erbij boetseren van persoonlijke elementen word het beeld nog persoonlijker, ik noem ze dan ook “this is your life” beelden.

Alle beelden zijn echte kunstwerken, een unieke herinnering die tastbaar is en voor altijd blijft! NET ZO UNIEK ALS JIJ.

 

OVER RENEE

Na  een paar zelfgemaakte bronzen beelden en een gedegen masterclass bodycasting wist ik het zeker…. Als Beeldend kunstenaar en Make-up Artist komt voor mij alles samen en in balans met mijn beeldenmakerij.

Je hoeft niet beroemd of een oude krijgsheld te zijn om een mooi beeld van jezelf te laten maken. Ieder mens heeft een uniek verhaal dat het verdient om verteld en vereeuwigd te worden of dit nu verdrietig of vrolijk is. Het raakt me altijd weer wanneer ik een blijvende, tastbare herinnering van een bijzonder of emotioneel moment voor mensen mag vastleggen.

Dit is wat ik wil doen, voor jou, met liefde!

www.reneebeekmans.nl